Καλώς ήλθατε!

Το «Margarites Villas Resort» είναι ένα συγκρότημα τριών μεζονετών των 75 τ.μ. η κάθε μια, με πισίνα 80 τ.μ., στην πλαγιά του βουνού και στους ανατολικούς πρόποδες του ορεινού όγκου του Ψηλορείτη, πάνω από το χωριό Κρουσώνας.

 

Η κάθε μεζονέτα διαθέτει ενιαίο χώρο με καθιστικό και καναπέ (ο οποίος γίνεται διπλό κρεβάτι), τζάκι, δορυφορική τηλεόραση, γωνιά κουζίνας, λουτρό με ντουζιέρα, εσωτερική σκάλα που οδηγεί στον προθάλαμο του πρώτου ορόφου και στον χώρο του υπνοδωματίου. Όλες οι μεζονέτες είναι πέτρινης κατασκευής, με ξύλινη στέγη και κεραμίδια.

 

Το συγκρότημα διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης, εξωτερικό παραδοσιακό, πλήρως εξοπλισμένο φούρνο, δωρεάν χρήση ξύλων για το τζάκι το χειμώνα, καθώς και ξαπλώστρες στην πισίνα για το καλοκαίρι.

 

Το συγκρότημα λειτουργεί όλο το χρόνο, βρίσκεται σε απόσταση 22 χιλιομέτρων από την πόλη του Ηρακλείου, 14 χιλιόμετρα από την κοντινότερη παραλία (Αμμουδάρα), 6 χιλιόμετρα από το χωριό του Κρουσώνα και 24 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο.

 

Το συγκρότημα κατοικιών «Margarites Villas Resort» προσφέρεται για ξεκούραση, απόλαυση της ηρεμίας της φύσης και εξοικείωση με την Κρητική παράδοση. Η θέα σε ολόκληρο το νομό Ηρακλείου, από το Κρητικό πέλαγος μέχρι τα Αστερούσια όρη, και στην πρωτεύουσα του νησιού, απλά κόβει την ανάσα.